Layanan gudang

Layanan gudang

Perusahaan kita duwe gudang ing Guangzhou lan Yiwu, kita bisa nampa lan nyimpen barang.Area gudang 800 m2, bisa nampung 20 kontainer sekaligus, panyimpenan gratis
Perusahaan kita duwe tim loader dhewe sing makarya kanthi ketat miturut pandhuane klien.Peralatan gudang modern kanthi peralatan lan peralatan khusus ngidini sampeyan nindakake pakaryan apa wae.We offer tarif sarujuk lan kahanan trep, kalebu kamungkinan panyimpenan free ampas produk nganti kiriman sabanjuré ing gudang.
We nyedhiyani

● kualitas layanan
●kalebu warehousing
● panyimpenan tanggung jawab
● Pangolahan barang lan wadhah saka macem-macem paramèter.