• WESCO 18V Осциллирующий Инструмент WS2932

    Alat Osilasi WESCO 18V WS2932

    Asal komoditas: China
    Jeneng: WESCO
    Model: WS2932
    Sumber Daya: Listrik
    Dirating voltase: 100-240V, 100-240V
    Frekuensi: 50Hz, 50Hz
  • Jack JK-F4 промышленная швейная машина

    Jack JK-F4 mesin jahit industri

    SPESIFIKASI UMUM Jinis mesin jahit Jahitan lurus Tipe kait Vertikal (berosilasi) Jumlah operasi 1 Jinis jahitan Jahitan lurus Panjang jahitan maksimal 5 mm Peralatan Meja, sirah, motor servo DESKRIPSI MESIN JAHIT INDUSTRI JACK JK-F4 Kanggo nggarap cahya lan medium kain Jack JK-F4 - industri lockstitch sewing machine karo dibangun ing servo drive lan LED-lampu mburi.Dawane jahitan bisa diatur tanpa wates kanthi saklar sing trep ...