Wit Natal Shower Curtains Waterproof Bathroom Curtains Snowman Bathroom Curtains

katrangan singkat:


Detail Produk

FAQ

Tag produk

Wit Natal Shower Curtains Waterproof Bathroom Curtains Snowman Bathroom Curtains

informasi produk

Karakteristik produk

  • Jeneng merek: moodcome
  • Nomer Model: yl0426
  • Gaya: gaya Amerika
  • Description: Ramah lingkungan
  • Pola: wit
  • Bahan: Polyester
  • Bobot: Kira-kira 400g
  • Ramah lingkungan: Ya
  • Anti-wrinkle: Normal
  • Printing: snowman
  • Bahan: Polyester
  • Musim Fit: Kabeh Musim
  • Pengiriman: Miturut China Post Air mail
  • Softness: Moderate
  • Ukuran: 120x180cm, 150x180cm, 180x180cm, 180x200cm
  • Pas: Kamar Mandi, Hotel, Asrama, Jendela
  • Kalebu: 1 pc Shower Tirai Mung

Deskripsi Produk
Tirai padusan wit Natal anti banyu
Tirai Mandi Snowman
1. Bahan: Poliester.
2. Ukuran: 180×180 cm.
3. Unik: 3D dicithak.
4. Ramah lingkungan.
5. Bobot: bab 400g
6. Gorden Pancuran.
7. Kita goal: kanggo kurban unik, kualitas apik lan produk rega cukup kanggo kabeh pelanggan global kita.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita