Nebus barang

Nebus barang

We offer layanan kanggo ngatur tuku Grosir barang lan nyedhiyani pitulungan lengkap ing China kanggo tuku barang karo pangiriman.

●Sampeyan mung kudu nemtokake produk sing sampeyan minati
●We nyedhiyani layanan kanggo tuku barang ing China kanggo entitas legal lan individu
●Kita bakal mbantu sampeyan tuku barang ing China langsung saka pabrikan.

Kita terus-terusan ngawasi lan nganalisa segmen pasar, mbandhingake kualitas pemasok, amarga bisa menehi rekomendasi pabrik, pabrikan utawa pasar grosir sing nawakake produk sing sampeyan butuhake kanthi tingkat kualitas sing cocog ing rega sing paling apik.

Kita bakal ngatur pangiriman conto produk, mriksa linuwih saka supplier, bantuan ing proses negosiasi, uga preparation lan kesimpulan saka kontrak kanggo sumber produk.

Layanansing gegandhengan karo pengadaan, kayata:

● tuku bebarengan
●konsultasi tuku
●agen tuku
●Rega kanggo pitakon
●negosiasi kontrak
● pilihan saka supplier
●Verifikasi saka supplier
● manajemen logistik

Kita nggoleki produk saka manufaktur sing beda-beda miturut panjaluk sampeyan, supaya sampeyan bisa milih miturut syarat sampeyan, nyedhiyakake penawaran rega, luwih akeh pilihan saka manufaktur kanggo mbandhingake rega lan kualitas.Nyedhiyani produk sing marem kanthi rega murah.Njamin produk sing sampeyan pilih bakal regane apik.