Rapat pribadi ing bandara

Rapat pribadi ing bandara

Suyi nyedhiyakake macem-macem layanan ing China.

Salah sijine yaiku ketemu wong ing China.Sawise kabeh, China minangka negara kanthi jumlah minimal wong sing nganggo basa Inggris, kangelan bisa diwiwiti ing bandara.Kita menehi panuntun lan juru basa ing siji wong.Dheweke bakal ketemu sampeyan ing bandara lan mbantu transfer menyang hotel karo sopir (karo interpreter).

● njaluk nyisihaken saka masalah
● nggampangake ijol-ijolan mata uang
●tuku kertu SIM
● mriksa-in ing hotel
● bakal menehi informasi pisanan sing perlu
● ngirit wektu lan saraf.

Antarane karyawan kita ana imigran saka China lan CIS.Wong-wong sing wis suwe manggon ing China bisa menehi pitutur marang kowe menyang ngendi, apa sing kudu dideleng lan, mesthine, duwe kemampuan basa sing dhuwur.

Booking kamar, rapat lan ngiringan saka / menyang bandara utawa stasiun sepur

Kita bisa Book kamar kanggo sampeyan lan ngatur rapat lan ngiringan miturut jadwal.Supaya jiwamu tenang kanggo perkara-perkara cilik iki lan sampeyan bisa kerja kanthi tenang, ngirit wektu lan nambah efisiensi perjalanan menyang China.