LAYANAN KAMI

1.Telusuri produk lan manufaktur ing China
Salah sawijining layanan populer Suyi yaiku nggoleki barang ing China.Kita duwe informasi paling lengkap babagan pasar lan pilih tawaran sing paling mupangati, kanthi njupuk kabeh syarat klien.

We nyedhiyani pitulungan ing:

●nggoleki barang langsung saka pabrikan Cina
● nelusuri informasi kanggo pelanggan liwat Internet lan pameran industri specialized
●analisis segmen pasar, mbandhingake kualitas barang saka macem-macem supplier lan nawakake rega
● Priksa linuwih supplier

Nemokake supplier ing China minangka salah sawijining titik sing paling penting kanggo nindakake bisnis, sing kudu ditindakake ing wiwitan pambentukan bisnis sampeyan.Masa depan lan sukses perusahaan sing diwiwiti gumantung saka supplier.

Nggunakake layanan kita, sampeyan ora kudu mbuwang wektu lan resiko kanggo golek supplier dhewe.
Pakar kita bakal nemokake pabrikan sing dipercaya kanggo barang sing sampeyan minati, mbantu persetujuan babagan syarat kerjasama (rega, syarat, syarat pembayaran, lsp.).

Kita uga nyedhiyakake dhukungan kanggo kabeh proses bisnis sampeyan kanthi komunikasi reguler karo supplier (bantuan terjemahan).Layanan iki ngidini sampeyan ngirit wektu nggoleki lan ijol-ijolan e-mail.layang karo karyawan supplier, uga kanggo nggoleki informasi babagan linuwih.

2. Nebus barang

We offer layanan kanggo ngatur tuku Grosir barang lan nyedhiyani pitulungan lengkap ing China kanggo tuku barang karo pangiriman.

●Sampeyan mung kudu nemtokake produk sing sampeyan minati
●We nyedhiyani layanan kanggo tuku barang ing China kanggo entitas legal lan individu
●Kita bakal mbantu sampeyan tuku barang ing China langsung saka pabrikan.

Kita terus-terusan ngawasi lan nganalisa segmen pasar, mbandhingake kualitas pemasok, amarga bisa menehi rekomendasi pabrik, pabrikan utawa pasar grosir sing nawakake produk sing sampeyan butuhake kanthi tingkat kualitas sing cocog ing rega sing paling apik.

Kita bakal ngatur pangiriman conto produk, mriksa linuwih saka supplier, bantuan ing proses negosiasi, uga preparation lan kesimpulan saka kontrak kanggo sumber produk.

Layanansing gegandhengan karo pengadaan, kayata:

● tuku bebarengan
●konsultasi tuku
●agen tuku
●Rega kanggo pitakon
●negosiasi kontrak
● pilihan saka supplier
●Verifikasi saka supplier
● manajemen logistik

Kita nggoleki produk saka manufaktur sing beda-beda miturut panjaluk sampeyan, supaya sampeyan bisa milih miturut syarat sampeyan, nyedhiyakake penawaran rega, luwih akeh pilihan saka manufaktur kanggo mbandhingake rega lan kualitas.Nyedhiyani produk sing marem kanthi rega murah.Njamin produk sing sampeyan pilih bakal regane apik.
3. Inspeksi barang
Serius iku tanggung jawab.Efisiensi yaiku kualitas.Paling maksimal yaiku aspirasi.

Kita nindakake inspeksi produk ing saben tahapan proses produksi,

● Kanggo mbantu njamin keamanan produksi,
●Njamin kualitas produk
●Lindungi citra merek.

Ing wektu sing padha, kita njamin kualitas lan proteksi produk sajrone kabeh perjalanan menyang tujuan.Mbebasake dhewe saka kuwatir babagan kualitas barang lan pangiriman.Barang sampeyan murah, aman lan tepat wektu bakal dikirim menyang sampeyan "ing tangan sampeyan".

4. Layanan terjemahan gratis

Terjemahan profesional ing tingkat sing tepat

Yen sampeyan butuh agen profesional,penerjemah ing China, banjur perusahaan kita siyap kanggo kerjo bareng karo sampeyan - kita wis profesional melu bisnis agensi klien kita ing China kanggo dangu.

Kita uga bakal nulungi sampeyan.

Penerjemah kita sing nduweni kuwalitas ing ngisor iki:

● resistensi stres,
● katrampilan komunikasi,
● manungsa waé, kemampuan kanggo tumindak bener ing kahanan non-standar.

Dheweke duwe pengalaman kerja mandiri, negosiasi lan kesepakatan sing sukses.Layanan sing diwenehake dening perusahaan kita bakal ngidini sampeyan bisa sukses karo mitra China, ngetokake dokumen kanthi bener nalika ngekspor saka China, tuku barang langsung saka pabrikan China utawa ing pasar grosir China.

Penerjemah Berpengalaman

●Kita bakal menehi terjemahan ditulis supaya sampeyan ora perlu kuwatir babagan karakter Cina!
●Terjemahan bebarengan: Kita nyedhiyakake dhukungan wektu nyata kanggo karya ing luar negeri!

5. Layanan Warehouse
Perusahaan kita duwe gudang ing Guangzhou lan Yiwu, kita bisa nampa lan nyimpen barang.Area gudang 800 m2, bisa nampung 20 kontainer sekaligus, panyimpenan gratis
Perusahaan kita duwe tim loader dhewe sing makarya kanthi ketat miturut pandhuane klien.Peralatan gudang modern kanthi peralatan lan peralatan khusus ngidini sampeyan nindakake pakaryan apa wae.We offer tarif sarujuk lan kahanan trep, kalebu kamungkinan panyimpenan free ampas produk nganti kiriman sabanjuré ing gudang.
We nyedhiyani

● kualitas layanan
●kalebu warehousing
● panyimpenan tanggung jawab
● Pangolahan barang lan wadhah saka macem-macem paramèter.

6. Pangiriman barang saka lawang menyang lawang
We menehi hasil karo kabeh jinis transportasi kargo, kalebu"Pengiriman kargo door-to-door".

Sampeyan ora kudu nglampahi wektu nggoleki kendaraan, kuwatir babagan safety kargo, babagan wektu pangiriman.

"Pengiriman kargo door-to-door" - kauntungan saka layanan iki yaiku kalebu macem-macem layanan, saka pasokan transportasi, pangiriman menyang papan panrimo lan diakhiri karo asuransi kargo nalika transportasi.

Cukup mung kanggo nggawe aplikasi ing perusahaan kita, kabeh liyane bakal ditindakake dening logisticians lan setuju karo sampeyan.

Kita nawakake layanan asuransi kanggo kargo apa wae.

7. Bea Cukai

Perusahaan kita wis10pengalaman panaskanggo bea cukai saka China menyang Rusia

● duwe reputasi apik lan pangenalan ing pasar
● kerjasama jangka panjang lan stabil karo perusahaan dagang utama ing Rusia.

Safety, timeliness, efficiency, rega menarik (contone, ganti rugi langsung kanggo telat pangiriman utawa mundhut)

Serius iku tanggung jawab.Efisiensi yaiku kualitas.Maksimum yaiku aspirasi

8. Ngirim layang uleman, nerbitake visa

Perusahaan kita bisa ngirim undhangan kanggo visa lan pitakonan liyane kanggo mutusake masalah formalitas lelungan menyang China.

Sampeyansampeyan bisa milihjinis undhangan kanggovisa turis utawa bisnissing bakal ninggalake kenangan iso lali saka trip kanggo China.

9 Rapat pribadi ing bandara

Suyi nyedhiyakake macem-macem layanan ing China.

Salah sijine yaiku ketemu wong ing China.Sawise kabeh, China minangka negara kanthi jumlah minimal wong sing nganggo basa Inggris, kangelan bisa diwiwiti ing bandara.Kita menehi panuntun lan juru basa ing siji wong.Dheweke bakal ketemu sampeyan ing bandara lan mbantu transfer menyang hotel karo sopir (karo interpreter).

● njaluk nyisihaken saka masalah
● nggampangake ijol-ijolan mata uang
●tuku kertu SIM
● mriksa-in ing hotel
● bakal menehi informasi pisanan sing perlu
● ngirit wektu lan saraf.

Antarane karyawan kita ana imigran saka China lan CIS.Wong-wong sing wis suwe manggon ing China bisa menehi pitutur marang kowe menyang ngendi, apa sing kudu dideleng lan, mesthine, duwe kemampuan basa sing dhuwur.

Booking kamar, rapat lan ngiringan saka / menyang bandara utawa stasiun sepur

Kita bisa Book kamar kanggo sampeyan lan ngatur rapat lan ngiringan miturut jadwal.Supaya jiwamu tenang kanggo perkara-perkara cilik iki lan sampeyan bisa kerja kanthi tenang, ngirit wektu lan nambah efisiensi perjalanan menyang China.

10.Ngiring menyang pabrik

Ngiringan ing pameran, nalika ngunjungi pasar lan pabrik ing saindhenging China

Perusahaan kita nyedhiyakake layanan ngunjungi pabrik manufaktur produk sing sampeyan butuhake kanggo kenal karo peralatan lan ukuran produksi, proses produksi kanggo kapercayan sing luwih gedhe ing pabrik lan produk.

Uga ndhukung kanggo pameran lan pasar kanggo kenalan lengkap karo informasi sing kasengsem ing.

Kita bakal ngrampungake kabeh masalah sing abot ing China kanggo sampeyan.