TUMBUH SALES RETAIL ING PRC

news (2)

Ing wulan Agustus, kanggo pisanan ing taun iki, ana paningkatan penjualan ritel ing China.

Penjualan eceran barang konsumen China, indikator utama pertumbuhan konsumsi, katon wutah ing wulan Agustus kanggo pisanan ing 2020, miturut data sing dirilis tanggal 15 September dening Biro Statistik Nasional (GSO) RRC.
Expert.ru
news (1)


Wektu kirim: Nov-02-2020