Huawei minangka Produsen Elektronik Paling Berharga ing China ing 2020

new (1)
new (2)
new (3)
Huawei wis dadi perusahaan elektronik konsumen paling gedhe ing China.Iki dilaporake dening majalah Shanghai "Huzhun" sawise asil panaliten kasebut.Kapitalisasi Huawei kira-kira 1,1 triliun yuan ($163,8 milyar).


Wektu kirim: Nov-02-2020