PRC bisa nggawe wilayah perdagangan gratis anyar.

Zona perdagangan ekonomi bebas anyar bisa uga katon ing provinsi Heilongjiang sing wewatesan karo Rusia lan wilayah Xinjiang Uygur ing China.

Nggawe zona ing provinsi Shandong uga samesthine.Iku Highly kamungkinan sing FTA bakal muncul ing provinsi Hebei ing saubengé Beijing - iku ngajokaken kanggo nggawe ing basis saka zona Xiong'an anyar, kang ing mangsa bakal dadi "sadulur kembar" saka wilayah Shanghai Pudong.

Elinga yen FTA pisanan dibukak tanggal 29 September 2013 ing Shanghai.Wiwit kuwi, 12 zona perdagangan bebas wis diadegaké ing China, pambangunan pungkasan sing diwiwiti ing April 2018 ing pulo Hainan.Iki bakal dadi wilayah perdagangan bebas paling gedhe ing babagan wilayah: rezime bakal ngluwihi kabeh wilayah pulo kasebut.


Wektu kirim: Nov-02-2020