kabar

  • В КНР НАМЕТИЛСЯ РОСТ РОЗНИЧНЫХ ПРОДАЖ

    TUMBUH SALES RETAIL ING PRC

    Ing wulan Agustus, kanggo pisanan ing taun iki, ana paningkatan penjualan ritel ing China.Ing wulan Agustus, kanggo pisanan ing 2020, dodolan eceran barang konsumen ing China, sing dadi indikator utama pertumbuhan konsumsi, nuduhake wutah, miturut data sing dirilis ing 15 September dening Negara ...
    maca liyane
  • КНР МОЖЕТ СОЗДАТЬ НОВЫЕ ЗОНЫ СВОБОДНОЙ ТОРГОВЛИ.

    PRC bisa nggawe wilayah perdagangan gratis anyar.

    Zona perdagangan ekonomi bebas anyar bisa uga katon ing provinsi Heilongjiang sing wewatesan karo Rusia lan wilayah Xinjiang Uygur ing China.Nggawe zona ing provinsi Shandong uga samesthine.Ana kemungkinan FTA ing provinsi Hebei ing sekitar Beijing - diusulake ...
    maca liyane
  • Huawei стала самым дорогим производителем электроники Китая 2020 года

    Huawei minangka Produsen Elektronik Paling Berharga ing China ing 2020

    Huawei wis dadi perusahaan elektronik konsumen paling gedhe ing China.Iki dilaporake dening majalah Shanghai "Huzhun" sawise asil panaliten kasebut.Kapitalisasi Huawei kira-kira 1,1 triliun yuan ($163,8 milyar).
    maca liyane