Jack JK-F4 mesin jahit industri

katrangan singkat:


Detail Produk

FAQ

Tag produk

KARAKTERISTIK UMUM

jinis mesin jahit Garis lurus
Tipe antar jemput Vertikal (swinging)
Jumlah total operasi 1
Jinis-jinis jahitan jahitan langsung
Dawane jahitan maksimal 5 mm
prabotan Tabel, sirah, servomotor


DESCRIPTION JACK JK-F4 MESIN JAHIT INDUSTRI

Kanggo kain entheng nganti medium

Jack JK-F4 minangka mesin jahitan lockstitch industri kanthi drive servo lan lampu LED.Dawa jahitan lancar luwes nggunakake saklar sing trep sing dumunung langsung ing endhas mesin, langkah pangaturan yaiku 0,25 mm, dawa jahitan maksimal 5 mm.Jack F4 duwe 2 mode posisi jarum, gumantung saka produk sewn, sampeyan bisa milih pilihan sing dikarepake: ninggalake jarum munggah utawa ing materi sawise operasi jahitan.Kanthi tombol posisi dicekel mudhun, mesin jahit mlaku ing kacepetan kurang kanggo jahitan alon.Kanthi Jack JK-F4, sampeyan bisa jahitan rajutan cahya, sintetik, alam lan rayon ing kacepetan maksimum nganti 4.000 sti / min.

Mode turu
Nalika nganggur luwih saka 10 menit, mesin jahit bakal kanthi otomatis mlebu mode turu kanggo ngirit energi.

Sensor safety
Yen ana malfunction utawa risak, tampilan nuduhake kode kesalahan
pangayoman engine
pangayoman engine

Panel kontrol prasaja
Kanthi siji tombol sampeyan bisa nyetel kacepetan motor, posisi jarum lan setelan wektu siyaga

Mode siyaga
Konsumsi daya sing sithik ing mode siyaga nalika mesin ora digunakake

Mode kerja
Konsumsi energi, sajrone operasi, 2 kali luwih murah tinimbang mesin jahit sing ora didorong

Versatility
Mekanisme feed universal Jack F4 ngidini sampeyan njahit macem-macem jinis kain saka kain entheng lan medium, saliyane 10 mm.

prabotan
Kit Jack JK-F4 kalebu: sirah kanthi drive servo (mesin jahit) lan meja jahitan ukuran 120 x 60 cm. Rega kanggo set

kawigatosan
Mangga tindakake pandhuan ing ngisor iki supaya ora malfunctions lan karusakan ing mesin.1. Ngilangke mesin rampung sadurunge miwiti kanggo pisanan sawise imbuhan.2. Ngresiki kabeh rereget lan lenga akumulasi sak kapal.3. Priksa manawa voltase lan fase disetel kanthi bener.4. Priksa manawa plug disambungake menyang sumber daya.5. Aja nguripake mesin yen voltase ora cocog HFS plate.b.Priksa manawa arah rotasi katrol bener.

Manungsa waé: Sadurunge debugging utawa nyetel, mateni daya supaya ora kacilakan nalika mesin diwiwiti kanthi tiba-tiba.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita