gunting taman tanpa kabel Secateur

katrangan singkat:


Detail Produk

FAQ

Tag produk

  • Jeneng merek: East
  • Jinis Alat Pemotongan: Gunting Pruning
  • Tipe Pruner: Secateurs
  • Bahan: Logam
  • Rampung: Uncoated
  • Description: Proteksi slip
  • Katrangan: Dewan Konservasi Dana Hutan
  • Nomer Model: ET1002

EAST Cordless Lithium Ion Secateur Alat Pruning 7.2V
Nampilake baterei lithium-ion, pruner tanpa kabel Oriental bisa nglereni kayu alus kanthi diameter nganti 16mm uga kayu atos nganti diameter 9mm, kabeh kanthi narik pemicu.Gampang kanggo ngisi daya, pruner tanpa kabel kualitas dhuwur nyedhiyakake potongan sing resik lan desain entheng kanggo kenyamanan total sanajan digunakake kanggo wektu sing suwe.
Kanthi agul-agul baja awet lan diameteripun nglereni maksimum 16mm, gunting pruning tanpa kabel nggawe pruning effortless lan pruning kabeh jinis tetanduran kayata roses, kembang, tetanduran Semono uga Sindhunata, shrubs lan evergreens cepet lan gampang kanggo nindakake.

Pangisi daya listrik otomatis
Kanthi pangisi daya listrik Timur, baterei sing dibangun bisa diisi ulang kanthi gampang lan cepet, wektu ngisi daya nganti 5 jam (gumantung saka tingkat baterei), lan nalika baterei wis kebak, pangisi daya bakal mateni kanthi otomatis kanggo nyegah. karusakan (overcharging) baterei.
Nangani, ditutupi karo materi Softgrip, njamin penak lan comfort nggunakake gunting (padha ora slip metu saka tangan sak operasi), lan bolt dibangun ing ngalangi nglereni sengaja.
Indikator pangisian daya sing dibangun - LED ijo gedhe sing menehi tandha proses pangisian daya, sawise baterei wis kebak, LED bakal mati

Spesifikasi:
Tegangan: 7.2Vdc
Baterei: lithium-ion
Kapasitas baterei: 1.3Ah
Wektu pangisian daya: 4 jam
Ora mbukak kacepetan: 1.2s / wektu
Max nglereni: 16mm
Bobot net: 0.6kg

piranti:
1 x alat pruning
1 x Pangisi daya
1 x Manual Instruksi


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita