• Многофункциональная ручная овощерезка, слайсер, быстрый безопасный Круглый ручной измельчитель для картофеля, сыра, кухонные гаджеты

    Multifungsi Manual Sayur Slicer Slicer Cepet Aman Round Manual Kentang Keju Chopper Kitchen Gadgets

    SPESIFIKASI Brand Name: upnzt Fruit & Vegetable Tools Type: Graters Sertifikasi: Product tundhuk karo standar kualitas lan safety Uni Eropa Sertifikasi: Sertifikasi CIQ: Sertifikasi EEC: Sertifikasi FDA: Sertifikasi LFGB: SGS Material: STAINLESS STEEL Nomer Model: wt0138 Type: Tools for Preparasi Woh & Sayur Katrangan: Ramah Lingkungan Katrangan: INFORMASI UMUM Standar Gampang diparut parmesan sing atos, lawas lan irisan sing resik lan lembut...
  • садовые ножницы беспроводные Secateur

    gunting taman tanpa kabel Secateur

    Jeneng merek: East Cutting Tool Type: Pruning Shears Pruner Type: Secateurs Material: Metal Finish: Uncoated Description: Anti-Slip Description: Forest Conservation Board Number Model: ET1002 EAST Cordless Lithium Ion Secateur 7.2 Branch Pruning Tool Nampilake baterei lithium-ion, Oriental Cordless Pruners bisa nglereni kayu alus kanthi diameter nganti 16mm uga kayu atos nganti diameter 9mm, kabeh kanthi siji push ...