2500mAh Listrik Otot Massager Getaran Bersantai Wajah Pijat Tongkat Palu Serviks Tulang Belakang

katrangan singkat:


Detail Produk

FAQ

Tag produk

2500mAh Listrik Otot Massager Getaran Bersantai Wajah Pijat Tongkat Palu Serviks Tulang Belakang

pambayaran
Pembayaran liwat kertu Sberbank utawa transfer bank

Paket kalebu:
1 X pijet
4X pijet sirah
1 X manual

ciri:
- Werna ireng
- Pilihan Plug: US, EU
- Sumber daya: ngisi daya / nyambungake
- Kapasitas baterei: 2000 mAh
- Jam kerja: nganti 140 menit
- 4/9 imbuhan tingkat
- Wektu pengisian: 3 jam
- Ukuran: 230 * 210 mm
- Tampilan LCD / tombol (pilihan)

Kekhasan:
1. Kalebu 6 kepala pijet sing beda, nyukupi syarat sing beda.
2. Efektif nyuda kaku lan nyeri otot kanthi nambah sirkulasi getih.
3. 4/6 imbuhan kacepetan, sampeyan bisa milih apa cocog karo sampeyan.
4. wektu Intelligent 10 menit njamin umur layanan dawa saka mesin.
5. 2500mAh baterei lithium kapasitas gedhe
6. Kanthi over-proteksi, proteksi overheating lan piranti safety liyane, aman kanggo nggunakake.
7. Cocog kanggo pemulihan kelelahan olahraga, rehabilitasi cedera olahraga, nyuda nyeri nalika pulih sawise operasi, uga nyuda respon inflamasi.

Fungsi:
- Bisa mbentuk, pijet, nyuda lemak, santai, terapi fisik, cocok kanggo fitness, kantor, wong sing butuh terapi fisik, lsp.
- Teknologi pangukuran tekanan ngidini sampeyan ngerti kekuwatan ing wektu nyata.Sistem umpan balik pers sing dibangun, sing bisa nyetel daya output motor miturut tekanan pers kanggo njaga kacepetan motor, luwih cerdas
- 20 mode geter gear: ngendhokke otot, nyuda nyeri
- 4 jinis pijet sirah profesional: pijet sing tepat kanggo istirahat otot
- Tanpa kabel lan portabel: nikmati pijet profesional kapan wae
- Desain streamlined T-shaped: Rasakake masa depan ilmu pengetahuan lan teknologi
- One Piece ditutup desain: anti-slip, kringet-bukti, aman kanggo nggunakake
- Brushless Motor: stabil lan kuwat, nyuda gangguan ngisor

Cathetan:
(1) Mangga ngidini 1-3cm beda amarga pangukuran manual.
(2) Amarga bedane cahya lan layar, warna item bisa uga rada beda karo gambar.Mangga mangertos.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita