Pangiriman

Pangiriman barang saka China

Pangiriman kargo saka China menyang Rusia, Kazakhstan, Ukraina, Belarus
Kita melu transportasi macem-macem jinis menyang negara CIS. Nang endi wae sampeyan, hubungi kita!Kita bakal langsung ngirim barang saka China

trant (8)

hfdj

pangiriman Express

3-5 dina
rega saka $ 15 / kg

gdfshgf

Pangiriman otomatis

5-8 dina
rega saka 8 $ / kg

gfshst

pangiriman udara

18-25 dina
rega leladen sebagean
saka 1,5 $ / kg

fsdhgf

Pangiriman sepur

25-35 dina
kabèh wadhah utawa bagéan
rega saka 1 $ / k

Express saka China menyang Rusia

Pangiriman ekspres saka China sajrone 1-3 dina minangka cara paling cepet kanggo entuk barang saka China.Pangiriman ekspres udara digunakake kanggo ngangkut conto, barang sing larang banget lan asring kanggo spare parts saka macem-macem peralatan.
Uga, jinis transportasi iki cocok kanggo toko online sing duwe wates sing cukup dhuwur ing barang lan ora perlu nggawe gudang ing Rusia.Ing 1-3 dina bisa nampa barang ing Moskow lan langsung dikirim kanthi kiriman kurir menyang pelanggan ing saindhenging Rusia.Ora perlu ana ing Moskow kanthi pribadi kanggo nampa barang kasebut, amarga kita bakal langsung ngirim pesenan menyang kiriman kurir lan nuduhake panampa panuku barang sampeyan.Pangiriman ekspres ing 1 dina minangka pangiriman paling cepet saka China menyang Moskow
Pangiriman ditindakake menyang Moskow, banjur kita ngirim barang dening perusahaan transportasi ing Rusia utawa nggunakake layanan kurir, gumantung saka wektu pangiriman sing dibutuhake.
Biaya pangiriman ekspres saka China menyang Rusia diwiwiti saka $10 saben 1kg.Nalika ngetung biaya pangiriman, bobot kargo dibunderaké nganti nomer kabèh paling cedhak saka kilogram.Perusahaan kita ngangkut barang saka bobot apa wae.
Sayange, ora kabeh barang bisa diangkut kanthi pangiriman ekspres saka China.Baterei, akumulator diwatesi kanggo transportasi, uga peralatan sing ngemot baterei sing kuat.Pangecualian yaiku baterei cilik ing piranti, pangiriman barang kasebut kudu disepakati sadurunge (contone, DVR, kamera, tablet lan telpon).Sampeyan uga ora bisa ngangkut kewan, tanduran lan barang liyane sing dilarang kanggo transportasi ekspres udara.Ana watesan ing dimensi kargo - kanggo konsultasi, hubungi perusahaan kita lan kita bakal ngandhani kanthi rinci babagan pangiriman ekspres lan ngitung biaya.
Kanggo barang sing gedhe lan gedhe, sampeyan bisa nggunakake kiriman Udara cepet saka China utawa kiriman Cargo.

Pangiriman barang sing cepet saka China minangka kompleks tumindak sing saling gegandhengan,
kang kalebu operasi ing ngisor iki

hhjlk (1)

Registrasi
aplikasi

hhjlk (8)

pambayaran
biaya pengiriman

hhjlk (8)

Resepsi
kargo ing gudhang

hhjlk (8)

Ngirim
menyang Moscow

hhjlk (8)

Posting pembayaran
nampa kargo

hhjlk (8)

Pickup saka gudang
ing Moscow, pangiriman
menyang wilayah apa wae ing Rusia

Pangiriman udara saka China menyang Rusia

Pangiriman udara saka China perlu kanggo transportasi barang kanthi cepet menyang Rusia.
Saka Moskow, kita ngirim barang ing dina rawuh nggunakake perusahaan transportasi Rusia. Sampeyan bisa ngerteni biaya pangiriman kanthi ngirim panyuwunan.
Kargo udara saka China trep kanggo kiriman urgent cilik, kiriman uji coba barang utawa ngisi gudang kanthi cepet.Uga, pangiriman kasebut digunakake kanggo barang sing rapuh lan larang.
Pangiriman udara trep banget nalika bagean barang dibutuhake kanthi cepet.Kanggo akeh pelanggan, pangiriman kasebut mbantu ngisi stok gudang kosong kanthi cepet, nanging mung ngirim bagean cilik saka kargo kanthi transportasi udara sing ekonomis, umume wis nggunakake pangiriman kargo saka China utawa transportasi sepur - mula, tabungan sing signifikan dipikolehi. ing pangiriman
Sawise tekan barang menyang gudang, kanthi panjaluk saka klien, kita bisa mbagi konsinyasi dadi pirang-pirang bagean lan dikirim kanthi macem-macem jinis pangiriman sesuai karo kekarepan klien.

Udara, mobil,
lan transportasi sepur

hhjlk (1)

Registrasi
aplikasi

hhjlk (8)

pambayaran
biaya pengiriman

hhjlk (8)

Kesimpulan
perjanjian
kanggo transportasi

hhjlk (1)

Pager kargo
saka supplier utawa
pabrikan
ngirim barang
menyang gudang kita ing China

hhjlk (8)

Konsolidasi
lan warehousing

hhjlk (8)

Pengemasan ulang
kargo

hhjlk (1)

Pangiriman
menyang Rusia

hhjlk (8)

adat
registrasi

hhjlk (8)

pambayaran
nalika nampa barang

Pangiriman kargo saka China menyang Rusia

Pangiriman kargo barang saka China minangka cara sing paling umum lan bukti kanggo ngirim barang saka China menyang Rusia.Kauntungan saka transportasi Cargo yaiku cara sing gampang lan cepet kanggo ngirim barang.Nalika Cargo dikirim saka China, kargo diresiki miturut skema sing disederhanakake, sing ngilangi akeh masalah karo dokumen.
Sejatine, pangiriman kargo digunakake dening para pengusaha sing nggawa kargo kanggo awake dhewe utawa kanggo adol maneh.Asring, perusahaan gedhe nggunakake cara transportasi iki, amarga padha ora tansah mbutuhake wadhah lengkap kargo.Kanggo informasi sing luwih rinci babagan fitur pangiriman barang saka China menyang Rusia, sampeyan kudu ngubungi perusahaan kita.Kita bakal nerangake nuansa pembayaran menyang pemasok Cina lan tuku barang ing China kanggo entitas legal lan individu, spesifik nyiapake dokumen penutupan kanggo barang, kita bakal menehi saran babagan produksi sertifikat lan deklarasi kesesuaian.
Kita uga bisa nawakake pangiriman saka China kanthi reresik pabean lengkap (pengiriman resmi barang saka China) - transportasi kontainer utawa pangiriman kargo groupage saka China.

Udara, mobil,
lan transportasi sepur

hhjlk (1)

Registrasi
aplikasi

hhjlk (8)

pambayaran
biaya pengiriman

hhjlk (8)

Kesimpulan
perjanjian
kanggo transportasi

hhjlk (1)

Pager kargo
saka supplier utawa
pabrikan
ngirim barang
menyang gudang kita ing China

hhjlk (8)

Konsolidasi
lan warehousing

hhjlk (8)

Pengemasan ulang
kargo

hhjlk (1)

Pangiriman
menyang Rusia

hhjlk (8)

adat
registrasi

hhjlk (8)

pambayaran
nalika nampa barang

Pangiriman barang saka China kanthi sepur

Pangiriman saka China kanthi transportasi sepur minangka salah sawijining jinis transportasi kargo sing paling populer.Ana akeh pilihan kanggo arah lan panggonan kanggo bea cukai barang.
Mulane, sampeyan bisa milih rute sing cocog kanggo saben panyuwunan klien, sing bakal nyukupi babagan wektu lan biaya pangiriman.
Pangiriman kargo kontainer kanthi rel saka China minangka cara sing paling nguntungake kanggo ngeterake Kargo saka China menyang Rusia.Wektu pangiriman, njupuk reresik bea cukai, yaiku saka 30 nganti 40 dina.Bea cukai bisa ditindakake ing Kazakhstan utawa Republik Belarus, kita bakal ngetung pilihan sing paling disenengi kanggo sampeyan babagan rega lan syarat.Kirim aplikasi kanggo ngetung biaya.Pangiriman kargo jinis iki saka China stabil saka segi wektu, tegese jinis transportasi sing wis bukti lan dipercaya.
Pangiriman sepur kargo saka China liwat Belarus paling dikarepake.Sawise ngliwati bea cukai ing Minsk, kargo dikirim menyang gudang klien ing Rusia.

Sampeyan uga bisa ngangkut kargo gabungan kanthi sepur.Bisa uga pangiriman kargo kargo klompok lan pangiriman kargo klompok kanthi reresik pabean lengkap.

Udara, mobil,
lan transportasi sepur

hhjlk (1)

Registrasi
aplikasi

hhjlk (8)

pambayaran
biaya pengiriman

hhjlk (8)

Kesimpulan
perjanjian
kanggo transportasi

hhjlk (1)

Pager kargo
saka supplier utawa
pabrikan
ngirim barang
menyang gudang kita ing China

hhjlk (8)

Konsolidasi
lan warehousing

hhjlk (8)

Pengemasan ulang
kargo

hhjlk (1)

Pangiriman
menyang Rusia

hhjlk (8)

adat
registrasi

hhjlk (8)

pambayaran
nalika nampa barang

Klebu ing tarif

Proteksi kargo saka karusakan.Kita bakal ngemas maneh barang saka kothak supplier menyang kothak telung lapisan.Kita bakal ngiyatake kothak kanthi sudhut sing kaku.Sampeyan bakal nampa barang ing kondisi sing bisa didol.

Asuransi kargo.Kita bakal njamin kargo sampeyan.Kita duwe dana asuransi dhewe sing bakal mbayar ganti rugi yen kedadeyan sing ora dikarepake.Sampeyan ora resiko yen sampeyan bisa karo kita.

Konsolidasi kargo ing Moskow lan ing bea cukai.We diwilang biaya kapal ing advance lan klebu ing tariff.Apa rega sing ditemtokake ing kontrak - kita bakal nindakake kanthi rega kasebut.