Dasima grosir 806 rumah tangga IPX7 tahan air isi ulang sikat pembersih wajah kecantikan usb alat pengisian silikon

katrangan singkat:

Asal produk: Guangdong, China
Jeneng: Dasima
Model: 806
Sertifikasi: SGS
Tipe Plug: CN
Bahan: Silikon
Anti banyu: Ya
Garansi: 3 wulan
Fitur: Deep cleansing
Bahan Body: Silicone Case


Detail Produk

FAQ

Tag produk

Mode daya: USB kanggo ngisi daya
Kustomisasi: Kemasan khusus (Pesanan minimal: 1000 potong)
Lambang khusus (Pesanan minimal: 1000 pcs.)
Sampel: 1 potong(Min.Order): rega bisa nego

info singkat
Fitur: Whitening, reresik jero, ngangkat pasuryan, ora natoni kulit
Tipe: Sikat Wajah Tanpa Kabel
Aplikasi: Kanggo nggunakake omah
Warna pink
Jeneng produk: 806 mini waterproof cleaning tool
Ngisi daya: MICRO USB kanggo ngisi daya
Fitur: Clean Pori
Jeneng merek: Dasima
Sistem Operasi: High Frequency

Packing lan pengiriman
Produk sing didol: Siji jeneng produk
Ukuran paket tunggal: 13X9X5cm
Bobot reged tunggal: 0.180kg

Wektu mimpin::

Jumlah (pcs) 1 - 200 201-500 501 - 1000 > 1000
Perkiraan wektu (ing dina) 10 12 15 bisa nego

USB Pengisian Mini Waterproof Cleansing Tool Silicone Facial Cleansing Brush

Item No. Sikat Pembersih Wajah Silikon Listrik
Mode kerja getaran ultrasonik
Ukuran kothak 12.7*8.8*4.7cm
Roda nganggo grigi 12 gir
Kapasitas baterei: 200 mAh
Sertifikat CE, ROHS, MSDS
Panggunaan frekuensi 120-230 Hz
daya output 5V/1W
Kit kalebu: 1 × Sikat Pembersih Wajah 1 × Kabel Pengisian USB
1× nggunakake instruction Mauna

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita