KONSTRUKSI 0347 UNI-BLOK AQUAPARK 26 DETAILS

katrangan singkat:


Detail Produk

FAQ

Tag produk

DESKRIPSI LENGKAP
Kanthi 26 unsur plastik sing ora beracun, bocah cilik sampeyan bakal mbangun kutha Waterpark sing apik banget kanthi slide, kincir angin lan rincian liyane sing menarik.Kabeh bagean saka set kasebut dikemas ing tas transparan sing trep karo gagang, supaya bocah bisa gampang digawa karo dheweke kanggo mlaku-mlaku utawa ngunjungi.Bocah-bocah bakal seneng dolanan dolanan bangunan sing nyenengake iki ing pantai ing pinggir banyu amarga padha mbayangake kahanan dolanan sing beda karo boneka bayi sing mudhun lan nglangi ing kolam renang, utawa mobil sing nindakake aksi sing luar biasa.Kajaba iku, bocah-bocah seneng banget nalika pour wedhi utawa pour banyu menyang pabrik, lan muter.Desainer nyumbang kanggo nambah kabisan kreatif bocah, katrampilan motorik sing apik, pamikiran imajinatif, logika lan katrampilan desain.Kanthi bantuan set konstruksi anak Unika Aquapark saka merek dagang Unika, bocah kasebut bakal sinau ngerteni warna, ukuran, lan nggawe desain dhewe.Ngandhut bagean sing cukup gedhe lan dilipat menyang tas plastik kanthi zipper.Konstruktor kasebut diarani Aquapark lan, kanthi mangkono, ngidini sampeyan nyambungake bagean kasebut supaya sampeyan entuk grojogan sing nyata.Konstruktor kasebut bisa digunakake kanggo dolanan ing omah lan kanggo dolanan banyu utawa wedhi ing dalan.
Blok plastik konstruktor merek dagang Aquapark "Unika" ngasilake 4 jinis: "1" - 26 bagean;"2"-40 bagean;“3″-51 rincian;"4″-65 rincian.Ukuran unsur multi-warna: saka 8x8x6cm nganti 28x7x7cm
Konstruktor plastik blok anak Unika "Aquapark" wis disertifikasi, nyukupi syarat norma lan aturan sanitasi.
Negara Pabrik: Ukraina
Merk: Yunica
Tipe: klasik
Bahan: Plastik
Jenis Kelamin: kanggo bocah wadon, kanggo lanang
Ukuran Paket: 32 x 30 x 16 cm
Bobot: 0,6 kg
Jumlah bagean: 26
Dianjurake umur saka 3 taun
Kelengkapan: wadhah panyimpenan
Katrampilan sing dikembangake: logika lan pamikiran, katrampilan motorik lan ketangkasan


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita