• Стеганое покрывало с рюшами из 100% хлопка

    100% katun ruffled sprei quilted

    Sprei 100% katun ruffle quilted, sprei warna solid, sprei karo sarung bantal, kuning, abu-abu, ungu, biru, ijo KARAKTERISTIK ●Jeneng merek: IvaRose HOME TEXTILE ●Material: Kain Bulu ●Ketebalan kabel: ≥600tc ●Pola: Pola Tipe: Padat ●Penampilan: Polos ●Teknik: Pencetakan Reaktif ●Gunakake: Hotel ●Gunakake: Ngarep ●Gunakake: Dewasa lan Bocah-bocah ●Bobot Kain: 60 ●Nomer Model: 217 INFORMASI UMUM Bahan: 100% . . .