Sensor Otomatis Gel Polish Curing Manicure 120W LED Nail Lamp Pengering Kuku

katrangan singkat:

Bahan: Plastik, ABS
Otomatis: Ya
Sumber Daya: Listrik
Jeneng: NTS
Model: NTS.127
Asal produk: Guangdong, China
Sumber daya: 120W
Tipe Plug: US
Nama Produk: 120W Nail Lamp


Detail Produk

FAQ

Tag produk

Kustomisasi:
Lambang khusus (Pesanan minimal: 1000 pcs.)
Kemasan khusus (Min. order: 1000 pcs.)

info singkat
Daya: 120W
Rated Input: 100-240VACsaiki, 50-60 Hz
Setelan wektu: 10s, 30s countdown, a la 60s, 99s
Jumlah bal: 45
Tipe Plug: EU/US/Custom
Jinis Gel: Cocog kanggo kabeh jinis gel kuku

Packing lan pengiriman
Produk sing didol: Siji jeneng produk
Ukuran paket tunggal: 27X24X15cm
Bobot reged tunggal: 1.500kg
Jenis Paket: 1*120 W UV LED Nail Lamp
1 * konektor
1 * Manual pangguna

Wektu mimpin::

Jumlah (pcs) 12 3 - 500 501 - 1000 > 1000
Perkiraan wektu (ing dina) 10 12 15 bisa nego

Deskripsi Produk:
Sensor Otomatis Gel Nail Polish 120W Lampu LED Pengering Kuku Pengering Kuku UV

Kekuwatan paling dhuwur ing pasar: luwih akeh daya semir kuku, polish kuku gel, luwih cepet kuku garing.Kita duwe lampu kuku gel UV profesional sing bisa nyepetake wektu perawatan nganti 85% dibandhingake karo lampu kuku liyane.Luwih cepet saka kaping pindho kacepetan lampu perawatan gel polish 80W liyane.Gampang operate kanggo gel luar biasa kuwat lan mesin kinerja dhuwur kanggo nambani Panjenengan (Gel Manicure).

4 timer lan layar tutul: tampilan LED dibangun ing tampilan wektu pangatusan kuku, uga nduweni fungsi memori wektu, bisa disetel kanggo 10 detik, 30 detik, 60 detik utawa 99 detik setelan suhu kurang, trep builder utawa hard gel curing, banjur informasi Babagan layar tutul ekstra tanpa tombol fisik bakal ngluwihi umur prodhuk.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita