Babagan awake dhewe

Sugeng sonten, sumangga kula aturaken.

CARGO517 SUYI IMPOR lan EKSPOR CO.,LTD

Sugeng sonten, sumangga kula aturaken.
Kita SUYI IMPORT AND EXPORT CO.,LTD + CARGO517.Kita minangka perusahaan sing kadhaptar resmi ing China, sing nyedhiyakake macem-macem logistik, perdagangan lan layanan ekonomi.
Manajer ndhuwur perusahaan duwe pengalaman sing sugih, sajrone 10 taun wis nambah katrampilan supaya bisa nyedhiyakake kahanan lan layanan sing paling apik kanggo para klien.Keahlian ing sawetara basa ngidini kita bisa kerja kanthi efektif karo klien Rusia lan Cina.
Kantor kita dumunung ing sisih kidul China ing kutha Yiwu, pusat produksi lan perdagangan donya, sing ngidini kita ngatasi tugas sing disetel dening klien kita kanthi cepet lan efisien.Uga kita duwe warehouses ing Yiwu City, Guangzhou, Moscow
Perusahaan kita melu ing akeh pameran utama supaya bisa ngerti pasar lan tetep tren anyar.Ing pakaryan, kita nggunakake rute logistik eksklusif, teknologi paling anyar lan sarana komunikasi.

Kanthi ngubungi kita sampeyan bisa entuk:
- A sawetara lengkap layanan kanggo nggarap China
- Kabeh rute logistik lan cara pangiriman saka China
- Tarif paling apik ing pasar
- Solusi logistik individu kanggo saben klien
- Solusi perdagangan lan ekonomi individu kanggo saben klien
- Jadwal kiriman klompok reguler saben minggu: kanthi mobil 3-4 kaping, segara 1-2 kaping, udhara 5-6 kaping, kanthi ekspres saben dina
- Panggunaan gratis gudang ing China
- Konsultasi gratis babagan nggarap China
- Wakil gratis ing China sing bakal mbantu nglindhungi kapentingan sampeyan ing ngarep pemasok utawa mitra China

Sampeyan ora kudu nglampahi wektu lan gaweyan kanggo nggoleki produk lan hubungi supplier Cina.Kita bisa nyedhiyani sampeyan karo pilihan saka sawetara produk saka manufaktur beda bebarengan, uga supaya conto, mbandhingaké kualitas lan prices.Uga layanan logistik terpadu tunggal.Kita bakal seneng kerjo bareng karo sampeyan.Pilih "SUYI", pilih menang.Kabeh karyawan SUYI muga-muga sehat lan sukses ing karya.

Kaluwihan kita

Kita wis nindakake pakaryan sing apik kanggo nyedhiyakake kahanan sing paling apik kanggo para klien.

10 taun ing pasar
%
LAYANAN KOMPLEKS
%
LAYANAN PREMIUM
%

10 taun ing pasar
Kita wis makarya ing pasar transportasi kargo wiwit taun 2010.Sajrone 10 taun kerja, kita wis nindakake akeh pakaryan kanggo nyedhiyakake kahanan lan layanan sing paling apik kanggo para pelanggan.
LAYANAN KOMPLEKS
Nguripake kita, sampeyan bisa entuk macem-macem layanan perdagangan, ekonomi lan transportasi kanggo nggarap China.
LAYANAN PREMIUM
Kita nyedhiyakake layanan siji-siji, lan manajer pribadi kita mesthi siyap ngembangake solusi logistik individu kanggo sampeyan.