2020 Kipas Angin Udara Pendingin Udara Anyar kanggo Penggemar AC Pendingin Udara Mobil Musim Panas

katrangan singkat:

Asal komoditas: China
Jeneng: Zhihui
Model: ZD03
Kinerja (btu):40
COP:1,2
Efisiensi Energi :1
Daya (W): 10W
Tipe Daya: DC
Aplikasi: Kamar, Hotel, Mobil, Outdoor, Garasi, RV, Komersial, Rumah Tangga
Tegangan (V): 5V, 5V
Kondisi Anyar


Detail Produk

FAQ

Tag produk

info singkat
Layanan sawise-sales: pangopènan lan ndandani lapangan
Garansi: 1 taun
Tipe: Portable, Kipas Pendingin Banyu Musim Panas
Sertifikasi: EMC, CE, UL, ROHS
Cooling / Pemanasan: Mung cooling
Timer: Ora
Sumber Daya: USB, Listrik, Daya Kendaraan
App Controlled: Ya
Fungsi sing disaranake: luwes 3 kecepatan angin, luwes 3 kecepatan angin
Jeneng produk: 2020 kipas pendingin banyu sing digawe adhem hawa anyar
Details: Air adhem karo controller LED diganti
Bahan: ABS
Gaya: Portable
Input: 1A
Ukuran kipas: 130x130x130mm
Kotak warna: 17.5*16.5*16.5 cm
Bobot: 870 g
Fungsi: Cooling, humidifying lan reresik
KS:1,2
Kapasitas (Btu): 40
ACM: 1
Daya (W): 10W

Packing lan pengiriman

Barang sing diwujudake:
Siji jeneng produk
Ukuran paket tunggal:
Ukuran 17.5X16.5X16.5 cm
Bobot reged siji:
1,870 kg
Deskripsi Produk:
2020 Kipas Angin Udara Pendingin Udara Anyar kanggo Penggemar AC Pendingin Udara Mobil Musim Panas
1. 3 ing 1 fungsi cooling, humidification lan pemurnian online, lan karo 3 kacepetan angin luwes;
2. Desain portabel Mini, luwih trep;3. Operasi sing tenang sajrone nggunakake, kulkas lan perlindungan lingkungan ora kalebu freon;4. Dibangun ing tank banyu, lan ing wektu sing padha banget, bisa kanggo 8 jam;5. Ngisi daya USB utawa daya AC;Panjang kabel USB: 190cm 6. Aplikasi: kanggo kantor, ruang tamu, pawon, kamar turu, jedhing, situs konstruksi kulawarga, lsp

Parameter produk

Jeneng produk 2020 kipas pendingin banyu adhem hawa anyar
Bahan Plastik ABS Kab
Warna produk Putih
bobot produk 870 g
Ukuran produk 130 * 130 * 200 mm
Power Supply pangisi daya USB
Regulator voltase 5V DC
Packing ukuran kotak warna 175 * 165 * 165 mm
Fungsi 3in1 cooling, humidifikasi lan pemurnian hawa

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita