Pangiriman barang saka China

Pangiriman kargo saka China menyang Rusia, Kazakhstan, Ukraina, Belarus Kita melu transportasi macem-macem jinis menyang negara CIS. Nang endi wae sampeyan, hubungi kita!Kita bakal langsung ngirim barang saka China

  • Экспресс доставка

    pangiriman Express

    Pangiriman ekspres saka China sajrone 1-3 dina minangka cara paling cepet kanggo entuk barang saka China.Pangiriman ekspres udara digunakake kanggo ngangkut conto, barang sing larang banget lan asring kanggo spare parts saka macem-macem peralatan.

  • АВИАДОСТАВКА

    KIRIMAN UDARA

    Pangiriman udara saka China perlu kanggo transportasi barang kanthi cepet menyang Rusia.Saka Moskow, kita ngirim barang ing dina rawuh nggunakake perusahaan transportasi Rusia. Sampeyan bisa ngerteni biaya pangiriman kanthi ngirim panyuwunan.

  • Автодоставка

    Pangiriman otomatis

    cara umum lan buktiaken kanggo ngirim barang saka China menyang Rusia.Kauntungan saka transportasi Cargo yaiku cara sing gampang lan cepet kanggo ngirim barang.

  • Ж/Д доставка

    Pangiriman sepur

    Pangiriman saka China kanthi transportasi sepur minangka salah sawijining jinis transportasi kargo sing paling populer.Ana akeh pilihan kanggo arah lan panggonan kanggo bea cukai barang.Mulane, sampeyan bisa milih rute sing cocog kanggo saben panyuwunan klien, sing bakal nyukupi babagan wektu lan biaya pangiriman.

produk utama

Layanan kita

  • Поиск-товаров-и-произвотелей-в-Китае

    Telusuri-produk-lan-produsen-ing-China

  • Выкуп товара

    Nebus barang

  • Инспекция товаров

    Pemeriksaan Barang

  • Бесплатные услуги переводчика

    Layanan terjemahan gratis

  • Складские услуги

    Layanan gudang

  • Доставка груза от двери до двери

    Pangiriman barang saka lawang menyang lawang

  • Таможенное оформление

    Bea cukai

  • Отправка пригласительных писем, оформление виз

    Ngirim layang undhangan, nerbitake visa

  • Личная встреча в аэропорту

    Rapat pribadi ing bandara

  • Сопровождение на фабрику

    Ngiring menyang pabrik